Een abonnement op de kruiden #update familie!

De Kruiden & wildplukken #UPDATE familie: ELKE WEEK EEN KRUIDEN MAIL!

Dat kwam zo, mensen die meededen aan de complete of online jaartraining wilde wel graag op de hoogte blijven van kruiden en wildpluk informatie of recepten. De blog op de website bekijken dat kan natuurlijk of je maand en weekdelen weer nalezen maar mensen hebben graag een herinnering… zo van O JA, dat kruid zag ik deze week! Een UPDATE dus!

Wat is de kracht van de #Update familie, in het NU informatie, elke week krijg je een mail, gewoon een mail met informatie, soms foto’s soms een recept met wat er die week in de natuur gebeurt is, soms een video, wat je kunt eten of maken… HOE LEUK IS DAT!

Hoe werkt het?

Heel simpel, geef je op via de webshop van Casa Natura en je wordt lid van de familie en ontvangt elke week een #update mail. 

Wij delen wat we tegenkomen, wat er NU groeit, een bijzonder kruidje dat opvalt. Soms zitten daar extra aanbiedingen bij maar meestal is het gewoon leuke kruiden informatie van die week zodat je een stimulans krijgt om die week aan de slag te gaan met dat kruid om een recept te maken of om er achter te komen welk kruid het nou ook al weer was, die je zag!

Je “moet” verder niets, je mag bijvoorbeeld het recept maken en foto’s sturen of vragen stellen via de mail of lid worden van de FBgroep maar dat is allemaal optioneel en niet verplicht.

Bijdrage is klein voor een plezier elke week, je gaat het jaar rond, of langer als je wilt maar dan moet je je wel weer opnieuw opgeven want na een jaar stopt de #update. De bijdrage is 35 euro per jaar!! Dus DAAR hoef je het niet voor te laten en wil je dit cadeau geven, dat is natuurlijk ook een leuk idee, dan krijg je een cadeaubon, en die kun je dan weer weggeven!

Geef een reactie