home

cropped-logocasanatura4.png

  • KRUIDEN 
  • (ONLINE)JAARTRAINING
  • NATUURPRODUCTEN
  • WILDPLUKGIDS
  • HERBORIST
  • WANDELINGEN & WORKSHOPS
  • RECEPTEN

Welkom op mijn blog met thema’s; natuur, KOKEN IN DE NATUUR, gezondheid, KRUIDEN en kruidenpreparaten, WILDPLUKKEN en recepten.

Boven in de menubalk vind je de categorieën “kruiden” en “recepten” verzameld, zoek je op een naam van een kruid of vrucht type deze dan in bij de zoek balk rechts. De verschillende “categorieën” zijn aan de zijkant verzameld. Wil je meer weten over wildplukken of de wildpluktuin doe mee met de kruidencursus: “KRUIDEN & WILDPLUKJAARTRAINING“!

Veel lees plezier en succes met de recepten, maak buiten je binnen! Wil je MEEDOEN MET DE JAARTRAINING of producten kopen dat kan via de webshop, volg onze activiteiten via de agenda! Daar vind je ook workshops en kruidenwandelingen!

Casa Natura is lid van het WILDPLUKKERSGILDE. Wij hebben met elkaar een aantal “wildplukregels” afgesproken om dit jonge beroep te professionaliseren en een zekere kwaliteit te bieden. Meer informatie daarover vind je op: wildplukkersgildenederland.nl

.

©CASANATURA. Alle teksten en foto’s zijn eigendom van Casa Natura en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt! Alles wat ik schrijf is mijn persoonlijke mening, met door jaren van ervaring en studeren vergaarde kennis. Er kunnen echter geen claims of rechten aan ontleend worden. Gebruik van kruiden en wilde planten moet altijd gedaan worden met gezond verstand, bij twijfel; niet doen! Beschadig of benadeel de natuur niet, pluk alleen voor eigen gebruik voor een dag. Voor uitspraken betreffende eventuele vermelde geneeskrachtige/ heilzame werking van kruiden beroep ik mij op mijn vrijheid van meningsuiting. 

Geef een reactie