AGENDA

#Corona maatregelen: we wandelen in kleine groepjes, we nemen de corona maatregels in acht, alle activiteiten gaan door.

Privé wandeling: ont-stressen in de natuur!

Om bij te komen van de stress van alle dag is er niets beters dan de natuur in te gaan! Het groen en de bomen zijn ontspanning bij uitstek. We gaan ook nog wat ondernemen, wandelen, bijzondere opdrachtjes doen om je mind te verzetten en je zintuigen aan te zetten. Je reset dan even helemaal, en beleeft de helende natuur! Ik wandel op verzoek met een of twee personen. Vraag naar de mogelijkheden!

5 december: Gezondheid uit de natuur! In december komt er een serie van 4 workshops in Amsterdam. Je kunt je opgeven voor de hele serie van 4, met korting, of een workshop “los” meedoen. De data en details komen binnenkort op de website! 5 december: Workshop natuurlijke producten maken. Je krijgt uitgebreid uitleg over de kruiden die we die dag gaan verwerken. We maken tijdens de workshop een zalf van calendula met tinctuur 2.0, een tinctuur naar wens en een EHBO olie in een handige roller voor als je het nodig hebt. (opgeven via de mail, max 12 personen €35,00 p.p. losse deelname, €29.50 per keer bij deelname van de serie van 4 workshops!)

11 JANUARI: START online of COMPLETE jaartraining: KRUIDEN & WILDPLUKKEN Het jaar rond! Meer info>>

6 februari: KRUIDENWANDELING & WORKSHOP Bakkum. We maken een mooie wandeling door het gebied van Bakkum. Na de wandeling maken we wat lekkers in de mooie “wilde” kruidentuin van Tanja. 10.00 – 13.00 verzamelen in Bakkum. Deelname: €25,00 per persoon, inclusief. Opgeven per mail: info@casanatura.nl

11 FEBRUARI: START online of COMPLETE jaartraining: KRUIDEN & WILDPLUKKEN Het jaar rond! Meer info>>

12 februari: KOKEN IN DE NATUUR Iedereen vindt het leuk, lekker buiten fikkie stoken, en als je dan ook nog je zelf geplukte kruiden mag meebakken, dan voel je je helemaal weer verbonden met de natuur! Want wat weten wij nog van ons leven in en met de natuur, van ons oer voedsel en kunnen wij ons nog wel redden buiten? Dat ga je beleven tijdens deze workshop “koken in de natuur”! We gaan eerst op zoek naar wat er op dat moment groeit in de natuur, want in elk jaargetijde zijn er verschillende eetbare wilde planten te vinden. . Maak die oude verzamelaar in jezelf weer wakker en kijk op een andere manier naar de natuur. De workshop duurt ca. 3 uur, 10.00 – 13.00 in Oostzaan. Deelname: 35,00 p.p. Inschrijven per mail: info@casanatura.nl

13 februari: Kruidenwandeling: eetbare wilde kruiden. Tijdens een kruidenwandeling op zoek naar eetbare en of geneeskrachtige wilde kruiden! Na de wandeling drinken we wilde planten kruidenthee. (opgeven via de mail, max 12 personen €25.00 p.p.) 10.30- 13.30. Noord Holland.

11 maart: Kruidenwandeling/workshop: eetbare wilde kruiden. Tijdens een kruidenwandeling op zoek naar eetbare en of geneeskrachtige wilde kruiden! Na de wandeling proeven we wilde planten, drinken we kruidenthee en maken een recepten met kruiden in de Wilde tuin. Hondsdrafolie, brandnetel weegbreezalf. (opgeven via de mail, max 12 personen €25.00 p.p.) 10.00- 13.00. Noord Holland, Bakkum /Egmond

26 maart : workshop CBDolie maken in Zaanstad, 13.00 – 16.00. CBD olie is de olie van hennep planten gemaakt en bevat nauwelijks THC en is daarom volkomen legaal. De olie is duur maar vrij makkelijk zelf te maken. Inclusief flesje CBDolie. Deelname 35,00 opgeven per mail. Zaanstad.

1 april 2022: Start Kruiden & wildpluk voorjaarscursus! Volg 8 weken lang deze intensieve voorjaarcursus en leer hoe je eetbare wilde planten in je dagelijkse dieet kunt verwerken. Waar pluk je en hoe. En welke kruiden zijn goed voor in je EHBO kistje. Maak zelf zalf en tinctuur. Elke week ontvang je een cursus deel, met twee praktijk dagen en tussendoor updates! Leer je veel praktijk om de rest van het jaar te doen!

  • Bijdrage losse deelname wandeling: vanaf €25,00 p.p. Bijdrage CBDolie workshop €27,50,- inclusief flesje CBDolie. Zeep & Sop en Geneeskracht uit de natuur €27.50.

–  Het kan zijn dat er (te) veel aanmeldingen voor deze activiteit zijn in dat geval plannen we een extra datum erbij. Verdere data van de kruiden cursus krijg je na opgeven.

Wil je zelf een kruidenwandeling/ koken in de natuur of een workshop organiseren met vrienden en vriendinnen? Of als activiteit bij een viering of festival doen, dat kan! Bij minimaal 8 personen kunnen we dit organiseren. Op een locatie in Noord-Holland of bij jou in de buurt in overleg. Bijdrage vanaf 20,- p.p.

Wil je je aanmelden voor een wandeling of workshop? Mail dan naar info@casanatura.nl voor de mogelijkheden!

11840145_1009857762367178_1597758158_o