KOKEN IN DE NATUUR workshop

Iedereen vindt het leuk, lekker buiten fikkie stoken, en als je dan ook nog je zelf geplukte kruiden mag meebakken, dan voel je je helemaal weer verbonden met de natuur!  

Want wat weten wij nog van ons leven in en met de natuur, van ons oer voedsel en kunnen wij ons nog wel redden buiten? Dat ga je beleven tijdens deze workshop “koken in de natuur”!

We gaan eerst op zoek naar wat er op dat moment groeit in de natuur, want in elk jaargetijde zijn er verschillende eetbare wilde planten te vinden. We plukken wat kruiden en die nemen we mee om mee te koken. Wij nemen alles mee, kookpot, hout ect. We maken een basis recept en vullen die aan met de wilde planten. Elke maand veranderen de recepten. 

Maak die oude verzamelaar in jezelf weer wakker en kijk op een andere manier naar de natuur. Mooi om de verwondering te zien van de mensen die zich weer helemaal in hun element voelen!

De workshop duurt ca. 3 uur en is in de natuur, zie agenda. Heb je zelf een locatie waar je vuur mag maken? Dan kom ik naar je toe. (vanaf minimaal 8 personen tot maximaal 15  personen). Deelname: €35,00 p.p. met een minimum van €350,-.

Informeer naar de mogelijkheden voor jou bedrijf! 

AGENDA: kijk onder ‘agenda’ voor de planning van 2024.

#casanatura 2024