Kruidencursus “Liefs uit de natuur” 2018 12 maanden

Aanbieding!

300.00 250.00

Kruiden en natuur e-cursus

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Online cursus: Deze kruidencursus is een schriftelijke “e-learning” cursus wat betekend dat je de cursus delen elke  maand met teksten in PDF krijg toegestuurd per mail, deze kun je printen en in een speciale map bewaren zodat je een mooi boek werk krijgt waarin je na 12 maanden rond, het hele jaar in een boek hebt. Dit boek kan je dan altijd weer gebruiken als naslagwerk, voor de recepten en om met je aantekeningen aan te vullen!

Er zitten ook opdrachten bij, deze stuur je per mail weer in. Ook vragen stuur je via de mail of in de FB groep. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waarin de cursus wordt besproken en waar je vragen kunt stellen. Hier kan je ook met andere cursisten tips en tricks uitwisselen.

Elke maand krijg je nieuwe informatie over wat er die maand in de natuur gebeurt. Er is altijd een: ‘’kruid van de maand’ waar we dieper op in gaan. Alle informatie die er is over deze plant wordt verzameld en we gaan ook op zoek naar het kruid. Ruiken, proeven, thee of kompressen van maken. Kruidenolie of laten drogen, dit kruid zal je niet meer vergeten!

Workshop/ wandeling: Daarnaast is er elke maand (10 x per jaar) een bijeenkomst om of te gaan wandelen in verschillende gebieden, dat zal voornamelijk in Noord-Holland zijn. Of we gaan recepten maken. Kruidenolie of huishoudelijke middelen zoals zeep, wasmiddel en douchegel. We maken een keer tandpasta, body-massageolie en kruidenkussentjes. Calendula en antirimpel-zalf. Een maand besteden we aan geuren. Het gebruik en de betekenis van geurkruiden. Rook -kruiden plukken we zelf en maken er smudge bundels van. In de zomer maken we een kruidenwis die we zelf gaan inzegenen! We gaan een keer “koken in de natuur” en ook maken we een keer CBD olie.

Kosten: Geef je je op voor de hele cursus, 12 maanden per jaar. Dan betaal je meteen voor het hele jaar en krijg je een korting van 50 euro.  Je betaalt dan maar 250,00  per jaar i.p.v. 300,00!

Betaal via deze bestelling voor het hele jaar en ontvang je korting! Ontvang je liever een factuur op naam, of voor je bedrijf geef je op via de mail : info@casanatura.nl

Je kunt opzeggen wanneer je wilt, de cursus stop automatisch na het hele jaar.

Betaal je liever per maand?          klik hier>>

Geef een reactie