Culinaire wildpluk dag!

Culinaire wildpluk dag!

Zondag 3 juni organiseren Chef-kok Naomi Nieuwenhuis (Country Home Cooking Kookstudio en catering) en natuurgids Patty Vegt (Casa Natura) een culinaire wildpluk dag!

Koken met fantastische smaken uit de natuur, de superfoods van onze eigen bodem.  Welke planten zijn eetbaar en kun je ze plukken en verwerken? Hoe smaken ze en wat doen ze met je lichaam!?

Hoe ziet deze dag eruit:

In de prachtige natuur van de oude Eilandspolder nabij Beemster en Schermer gaan we al wandelend, met Natuurgids en kruidenspecialist Patty Vegt, op zoek naar eetbare en geneeskrachtige wilde kruiden. We gaan ze onderzoeken, proeven, ruiken. Welke helende werking hebben deze planten? Natuurbeleving met alle zintuigen!

We plukken een aantal lekkere kruiden en gaan daarmee koken bij op de boerderij en kookstudio (country home cooking) van Naomi Nieuwenhuis. Daar gaan we een heerlijk 3 gangen menu koken met onze zelf geplukte ingrediënten!

Want als je eenmaal een gerecht hebt bereid en geproefd met wilde kruiden is het een gewoonte die je tuis gegarandeerd thuis gaat herhalen! Koken met de natuur!

Culinaire wildpluk dag:

  •  Zondag 3 juni, vanaf 13.00 tot ca. 19.00
  •  Wildpluk wandeling Eilandspolder en kookworkshop.
  • Kosten voor de hele dag inclusief diner: €75,00
  • Adres: Ringdijk 2A Graft-De Rijp
  • Opgeven en aanbetaling: geef je op via de mail: info@casanatura.nl of Info@naominieuwenhuis.nl, aanbetaling van €25,00 p.p. is gewenst.

 

Geef een reactie