Boost skin of scrub masker met microalgen!

Zeewier is gezond maar zelf wordt ik niet echt vrolijk van een hap Spirulina of Chlorella, het is zo gezond omdat het vol vitamine, aminozuren en mineralen zit. Gelukkig werkt via de huid opnemen ook goed en je ziet het ook meteen! De microalgen doen iets met je teint zodat je er super verfrist uitziet!

Zuiverend en oppeppend masker met biologische Chlorella en Spirulina, deze zeewieren zijn rijk aan vitaminen, essentiële aminozuren, mineralen, eiwitten en y-linoleenzuur (GLA).
Zeezout voor diep reinigende werking, scrub en voeding met mineralen! Cacaopoeder bevat veel antioxidanten en help de huid egaliseren en rimpels te verminderen.
Havelmeel, verzacht rimpeltjes en hydrateert. Fijne kokosrasp werkt vocht inbrengend, herstellend en ruikt heerlijk! De vitaminen en mineralen worden door de huid opgenomen en geven een enorme boost aan de huid.
De zeewieren werken als detox, voedend en reinigend.

Gebruik: Meng het masker met wat water tot een papje en smeer op de schone gezichtshuid, laat een aantal minuten intrekken tot het masker hard opdroogt.
Daarna schoonspoelen met warm water. Je kunt het masker ook gebruiken voor je lichaam en dan evt. met wat olie mengen voor een meer voedend effect. Meng het zeewierpoeder eerst met een klein beetje water dan met b.v. massageolie en smeer je lichaam er helemaal mee in, daarna afspoelen en zachtjes afdrogen.

Wat je ook kunt doen is een klein beetje algenmasker met olie mengen en je voeten er mee masseren, sokken aan en lekker slapen! Volgende dag goed je knal groene voeten wassen!

Geef een reactie