Laatste jaar van de COMPLETE JAARTRAINING Kruiden & Wildplukken!!

Ik heb GROOT nieuws! De JAARTRRAINING KRUIDEN & WILDPLUKKEN gaat zijn laatste jaar in!!!

Ja, je hoort het goed na bijna 12 jaar gaat de succesvolle jaarcursus in deze vorm stoppen.
 De werkzaamheden op de Casa Natura Galicia, de workshop dagen, het voedselbos en moestuin nemen steeds meer tijd in beslag om de jaartraining en alle andere activiteiten goed te kunnen combineren. Daar gaan we verandering in brengen en komen na de zomer met nieuwe ideeën naar buiten.

Soms moet je eerst een deur dicht doen om een andere weer te openen en dat is precies wat we gaan doen. 

Het laatste jaar van de COMPLETE JAATRAINING gaat in op 11 september om precies te zijn en dan starten we met een vol jaar ONLINE cursus en 4 PRAKTIJKDAGEN, twee dagen in september en twee dagen in mei het jaar daarop.

In plaats van de praktijkdagen in Nederland kun je ook ervoor kiezen om een avontuurlijk kruiden weekeind van 3 volle dagen all-inclusief in Galicia mee te doen!
(11-13 oktober 2024)

Dus grijp je kans dit laatste jaar want deze JAARTRAINING komt niet meer terug! Je kunt je nu inschrijven om dit komende seizoen te beginnen! LET OP START ALLEEN NOG SEPTEMBER 2024! BIJDRAGE: de COMPLETE cursus, 12 maanden per jaar. 595,00 p. jaar NU MAAR 495!!!


Geef je meteen op met laatste jaar korting: Kruiden & wildpluk jaartraining 12 maanden Jaar rond COMPLEET – CASA NATURA
Lees hier meer over de jaarcursus: Jaartraining Kruiden & Wildplukken – CASA NATURA

Profiteer nu nog van deze jaartraining die in al die 12 jaar elk jaar een beetje beter is geworden met begeleiding door een professioneel wildplukgids en herborist.

Geef een reactie