KRUIDENREIS Galicië Spanje 2024!

Ga mee, een weekeind lang op ontdekkingstocht naar medicinale kruiden & eetbare wilde planten voor JOUW gezondheid!

Leer kruiden herkennen en verwerken in je maaltijd, leer kruiden kennen en medicijnen maken!

Het weekeind vind plaats op onze eigen Casa Natura Galicia, een mooi groot huis op een grondstuk van drie hectare met voedselbos, moestuin en water in een prachtig groene en rustgevende omgeving, hier is ontzettend veel te vinden aan kruiden en eetbare wilde planten.

We kunnen binnen én buiten werken en de verschillende (genees)krachtige kruiden behandelen en verwerken! Direct koken met wat je kunt vinden op het land en verwerking in de maaltijd of een mooie EHBO zalf!
Hoe leuk is dat!!
Drie dagen lang helemaal in de natuur en haar bijzondere planten duiken! Proeven, ruiken ontdekken en bereiden.

Dit weekeind is een geweldige manier om helemaal in de rust van de natuur op ontdekking te gaan naar de mogelijkheden en diversiteit van planten en kruiden die je kunt inzetten voor jouw gezondheid! Een weekeind met wandelingen en workshops in de mooie groene omgeving op de Casa Natura Galicia gelegen tussen water en bos.

Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties om te verblijven en er is genoeg vrije tijd om ook het vakantie gevoel te hebben.

Dit zijn de data: 28, 29 & 30 juni 2024.
Plaats: Casa Natura Galicia in Noord Spanje.
Inschrijven via de webshop>>

Let op: neem je deel met twee personen op een tweepersoonskamer dan krijg je beide korting!

Boek hier jouw weekeind!>Kruiden & wildplukken praktijk weekeind mei Galicie – CASA NATURA

Deelname 1 persoon: €395.00 p.p.

Deelname twee personen (bij bezetting een tweepersoonskamer): €315 p.p.

Programma op Casa Natura Galicia met overnachting en maaltijden.
De ochtenden zijn voor de wandelingen en het ontdekken en herkennen van kruiden en planten. We verzamelen kruiden en bereiden gezamenlijk de lunch met eetbare wilde planten van dat moment. De middag is voor het maken van bereidingen met kruiden en wilde planten. We maken o.a. een mooie EHBO zalf met een dubbele werking, een hydrolaat van citroen en rozen en een crème met aloe vera en teunisbloemolie.

Op de tweede dag maken we een uitstap naar de kust, in deze prachtige omgeving maken we een wandeling en komen we bijzondere eetbare en geneeskrachtige ZILTE kruiden tegen. De derde dag maken we een wandeling naar de waterval en verzamelen we kruiden van het land om in de middag een heerlijk maaltijd mee te maken. In de middag maken we o.a. een tinctuur en een maceraat met azijn.

Je verblijft naar wens op één of twee persoonskamer (tweepersoonsbed) of in een van de belltenten op het land.

Kamperen: verblijf in eigen camper is ook mogelijk.

Inclusief 3 overnachtingen (plus een extra nacht om een avond van te voren aan te komen) en alle maaltijden tijdens de workshop dagen. De laatste dag is alleen een ochtenddeel met ontbijt en lunch. Wij helpen je ook graag met je heen en of terugreis. Bijboeken van extra nacht(en) is in overleg mogelijk.

De heerlijkste wilde gerechten! Zeewier en zilte kruiden. Medicinale kruiden!

Wil je DIT KRUIDEN WEEKEIND meedoen EN met de ONLINE jaartraining Kruiden & Wildplukken meedoen?!

De KRUIDEN & WILDPLUKKEN online jaartraining met elke maand een nieuw superdik MAANDDEEL met het kruid van de maand, kruidenbehandeling, inhoudstoffen, wildplukkalender, recepten en wildpluk informatie. Elke week ontvang je een #update over wat er dan in de natuur opvalt, wilde planten, recepten een video of ander kruiden nieuws.

Boek hier de COMPLETE jaartraining met kruiden weekeind: Kruiden & wildpluk jaartraining 12 maanden Jaar rond COMPLEET – CASA NATURA

Geef een reactie