WandelWEEK in Galicië 2 PERS.

487.00 (price_including_tax),

Beschrijving

Wandelweek Galicië

WANDELWEEK: 27 mei t/m 2 juni 2025 met verblijf en maaltijden op de Casa Natura Galicia.

BOEK VOOR TWEE PERSONEN 2 X DIT PRODUCT!

Ontdek de schoonheid van Galicië het prachtige groene noorden van Spanje met veel bossen en riviergebieden. De kust van Galicië grenst aan de oceaan, deze heeft een vrij constante temperatuur daarom heeft Galicië aan de kust een zee klimaat met zachte winters en warme maar geen snikhete zomers. Af en toe een buitje erbij en je krijgt een weldadig groene omgeving met bijzonder afwisselende natuur met aan de kust de bijzondere zilte flora en fauna.

Een werkelijk prachtig gebied om door te wandelen! Heerlijke frisse lucht, adembenemende landschappen van de ruige kust aan de oceaan tot de groene valleien terwijl je de mooiste wandelroutes verkent. Na een dag vol frisse natuur keer je terig naar de Casa Natura en wacht een heerlijke maaltijd en ontspanning op je.

Onze Casa Natura waar je verblijft ligt op een grondstuk van 3 hectare met een voedselbos en permacultuur moestuin, aan het land grenst een stroompje met drinkwater en iets verder naar beneden loopt de rivier Rio Castro. Je kunt vrij over het landgoed bewegen. In het dorpje is een cafeetje en een winkel de bakker komt elke dag langs voor een broodje bij de lunch.

Volgens programa: Wandelweek Galicie – CASA NATURA GALICIA

Kijk ook eens op:

Wandelpad langs de Rio Castro – CASA NATURA GALICIA

CAMINO DE SANTO ANDRE en het kasteel van MOECHE – CASA NATURA GALICIA

Geef een reactie