AGENDA

#Corona maatregelen: helaas mogen we niet meer wandelen. Wil je deze tijd benutten voor een 1 op 1 wandeling en zo leren wat jij wilt weten, dat kan, stuur mij een mail over de mogelijkheden. Aanvragen voor wandelingen voor groepjes boek ik pas na 1 april weer. Alle activiteiten zijn geannuleerd behalve de online en complete jaartraining!

Privé wandeling: ont-stressen in de natuur!

Om bij te komen van de stress van alle dag is er niets beters dan de natuur in te gaan! Het groen en de bomen zijn ontspanning bij uitstek. We gaan ook nog wat ondernemen, wandelen, bijzondere opdrachtjes doen om je mind te verzetten en je zintuigen aan te zetten. Je reset dan even helemaal, en beleeft de helende natuur! Ik wandel op verzoek met een of twee personen. Vraag naar de mogelijkheden!

1 april: Start ONLINE Kruiden & wildpluk voorjaarscursus! Volg 8 weken lang deze intensieve voorjaarcursus en leer hoe je eetbare wilde planten in je dagelijkse dieet kunt verwerken. Waar pluk je en hoe. En welke kruiden zijn goed voor in je EHBO kistje. Maak zelf zalf en tinctuur. Elke week ontvang je een cursus deel, en tussendoor updates! Leer je veel praktijk om de rest van het jaar te doen!

11 april: Start Kruiden & wildpluk jaartraining MAART! Geef je deze maand op voor de jaartraining en beleeft het jaar rond wat er groeit aan eetbare en geneeskrachtige wilde kruiden.

25 april: Kruidenwandeling. We gaan op pad, tijdens een kruidenwandeling op zoek naar eetbare en of geneeskrachtige wilde kruiden! Oude kennis en gebruiken ophalen. 10.00 – 12.30 Bakkum. (opgeven via de mail, max 10 personen 24,50 p.p.)

1 Mei: Start Kruiden & wildpluk voorjaarscursus! Volg 8 weken lang deze intensieve voorjaarcursus en leer hoe je eetbare wilde planten in je dagelijkse dieet kunt verwerken. Waar pluk je en hoe. En welke kruiden zijn goed voor in je EHBO kistje. Maak zelf zalf en tinctuur. Elke week ontvang je een cursus deel, met twee praktijk dagen en tussendoor updates! Leer je veel praktijk om de rest van het jaar te doen!

16 mei: Kruidenwandeling voor iedereen, laagdrempelige wandeling geschikt voor kinderen van 8 t/m 88. Tijdens een kruidenwandeling op zoek naar eetbare en of geneeskrachtige wilde kruiden! Na de wandeling proeven we wat wildpluk recepten. (opgeven via de mail, max 12 personen 20.00 p.p.) 10.00- 13.00 Bakkum.

21 mei: Gezondheid uit de natuur! Workshop natuurlijke producten maken. We maken tijdens de workshop een zalf van calendula, een tandpasta poeder naar eigen smaak en een EHBO olie in een handige roller voor als je het nodig hebt. In Alkmaar. (opgeven via de mail, max 6 personen 24,50 p.p.)

6 juni: Kruidenwandeling voor iedereen, laagdrempelige wandeling geschikt voor kinderen van 8 t/m 88. Tijdens een kruidenwandeling op zoek naar eetbare en of geneeskrachtige wilde kruiden! Na de wandeling prven we wat wildpluk recepten. (opgeven via de mail, max 10 personen 20.00 p.p.) 10.00- 13.00 Bakkum.

 • Bijdrage losse deelname wandeling: vanaf €20,00 p.p. Bijdrage CBDolie workshop €27,50,- inclusief flesje CBDolie. Zeep & Sop en Geneeskracht uit de natuur €25.00.

–  Het kan zijn dat er (te) veel aanmeldingen voor deze activiteit zijn in dat geval plannen we een extra datum erbij. Verdere data van de kruiden cursus krijg je na opgeven.

Wil je zelf een kruidenwandeling/ koken in de natuur of een workshop organiseren met vrienden en vriendinnen? Of als activiteit bij een viering of festival doen, dat kan! Bij minimaal 8 personen kunnen we dit organiseren. Op een locatie in Noord-Holland of bij jou in de buurt in overleg. Bijdrage vanaf 20,- p.p.

Hieronder kun je je aanmelden voor een wandeling of workshop:

  Uw (voor & achter) naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht/ vermeld hier welke datum, wandeling/ workshop je wilt meedoen

  11840145_1009857762367178_1597758158_o