Warme kruiden dranken voor op de Xmas market op het Westergasfabriek terrein Zondag 12 december!

Zoals elk jaar staan wij weer op de funky Xmas market in de Westergasfabriek maar nu nemen we ook “Hot drinks” mee! Voorgaande jaren keek ik altijd met een schuin oog naar de kraampjes met “Gluwein” (enigszins jaloers…).  Maar nu moet ik eerlijk zeggen, alhoewel ik het wel heb gedronken is het niet zo mijn ding, ik vind de wijn vaak te zoet, te slecht en meestal is de alcohol na al dat sudderen op het vuur toch echt wel verdampt. Dus gaan we het dit jaar zelf proberen maar dan met een ander recept, voor dit recept duik ik in alle kruiden en kookboeken en stel ik een zo authentiek mogelijke, (bijna niet te doen er zijn zoveel kruidenwijn recepten), maar in ieder geval lekkere warme kruidenwijn samen met de meest gebruikte ingrediënten. Dus kom dat proeven!

Naast de kruidenwijn ook warme Canelazo en choco/ guarana drink en wildpluk kruidenthee!

Recepten volgen nog, Tot zondag!

2

Geef een reactie