casa natura

Wandelweekeind in Galcie

Eind april gaan we van start met het wandelweekeind!

De eerste dag maken we een prachtige wandeling door een afwisselend gebied met bossen en weide langs de rivier Rio Castro richting Castello. Als het even meezit kunnen we een natuurbad nemen bij de prachtige waterval! Na de wandeling maken we gezamenlijk een heerlijke maaltijd buiten als het weer het toelaat.

De tweede dag maken we een hike in het natuurgebied Fragas do Eume waar je een avontuurlijke wandelroute over hangbruggen en langs de dam van de rivier do Eume kunt maken. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je wilt maken kunnen we een route langs het oude klooster maken.

De laatste dag kun je invullen naar wens. Het is mogelijk om in de eigen omgeving te wandelen of om naar de kust te gaan.

Verblijf op de Casa Natura Galicia in een één- of tweepersoons kamer inclusief ontbijt. Drie dagen en drie nachten, inclusief ontbijt en één avondmaaltijd. Wandelweekeind: vanaf 180,00 p.p. bij twee personen per kamer, toeslag een persoon per kamer + 50,00 euro.

Data: 21, 22 & 23 april 2023 en 4, 5 & 6 augustus 2023

Meer informatie ↡ download de brochure of mail naar: info@casanatura.nl Opgeven kan via de webshop, lees eerst de algemene voorwaarden.

Geef een reactie