Gezondheid uit de natuur

Eindelijk, het is er! Vanaf deze week kun je mijn boek ‘GEZONDHEID UIT DE NATUUR’ via de webshop bestellen! Nog net op tijd binnen voor de kerst, zodat jij iemand anders, of jezelf :), blij kan maken met heel veel wilde kruiden recepten en informatie over hoe je deze vitamine kunt ontdekken!

HET WILDE KRUIDEN RECEPTENBOEK

WIL JE WETEN WAT KRUIDEN EN EETBARE WILDE PLANTEN VOOR JOUW GEZONDHEID KUNNEN DOEN?!

Vraag je je ook wel eens af of je genoeg voedingstoffen binnenkrijgt elke dag?

Kruiden en eetbare natuur is onze oorspronkelijke voeding, de “missing link” in ons dieet van huidig “supermarktvoedsel” dat steeds meer bewerkt wordt en steeds minder voedingsstoffen bevat.

Hoe kun je super gezonde kruiden en eetbare wilde planten plukken en verwerken.

Dit boek kan je op weg helpen en zorgen dat je weer op een leuke manier met voeding bezig kan zijn!   Wie weet raak je dan wel helemaal verslingerd aan de brandnetel, het varkensgras en de paardenbloem!

Laat dit boek een opstapje zijn om meer te leren over de eetbare en geneeskrachtige planten, die gewoon in je tuin of bij jou om de hoek groeien!

Bestel hier meteen je boek>

Groene groet,

Patty Vegt – Herborist bij Casa Natura

De lekkerste recepten met eetbare wilde planten.

De lekkerste recepten met wilde kruiden die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

Uitgebreide behandeling van favorieten kruiden en hun dubbelleven.

Sommige kruiden hebben een speciale betekenis, de signatuur van een kruid of het gebruik in vroegere tijden kunnen bijzondere eigenschappen aan kruiden meegeven.

Pittige bloemen, zoete zaden en hormoon regulerende buisbloemen?!

Om de wortel van wilde peen te vinden in zijn eerste jaar is nog een hele kunst, gelukkig kun je ook nog genieten van de prachtige ‘vogelnestjes’ met verrassende zaden na de bloei van de peen!

Dit en veel meer kruiden informatie kun je vinden in het ‘GEZONDHEID UIT DE NATUUR’ kruidenboek. Bestel hem meteen. De eerste 50 bestellingen krijgen een gratis zakje… gezondheid uit de natuur!

Geef een antwoord