Een groen en gezond 2018!

Allereerst een nieuw begin…, een nieuw jaar, ik wens je de allerbeste wensen voor 2018. Een groen en gezond nieuwjaar!

En ik persoonlijk krijg daar altijd schoonmaak zin van, en dan neem ik het er maar van want zo vaak overkomt mij dat niet! 🙂

De kerstboom gaat er als eerste uit en vervolgens zijn de ramen aan de beurt. Ramen lappen doe ik met heet héét water en azijn, met het sap van een halve citroen, citroenschil niet weggooien! Werkt supergoed, kost niets en is heel milieuvriendelijk.

En als ik dan nog verder wilt soppen dan gebruik ik de schillen van sinaasappel en citroen, niet alleen perfect om de vloer mee te doen, het werkt desinfecterend en ruikt natuurlijk lekker! Schoonmaakmiddel kun je zelf maken met de bladeren van klimop en citroensap of lavendel. En met azijn krijg je kalk weg en het is een goede wasverzachter.

Deze maand in de kruiden-cursus alle receptjes!

  • En op zaterdag 13 januari tijdens de workshop maken we was en schoonmaakmiddel om mee naar huis te nemen.
  • Zo eenvoudig, als je het eenmaal gedaan hebt, doe je het thuis ook zeker weer!
  • Aanmelden via inschrijfformulier >>>>
  • of stuur een mail naar info(at)casanatura.nl

 

Geef een reactie