De wilde chef! Horeca workshop

Voeding of vulling? Wat serveer jij in de horeca aan je gasten, komen je producten van de groothandel of koop je in bij plaatselijke leveranciers.

Wil je weten wat voor groenten en kruiden je uit het wild kunt plukken en hoe je ze kunt verwerken? Je hoeft geen dagen door de natuur te zwerven om een maaltijd aan te vullen met kruiden, bloemen en zaden met waardevolle voeding stoffen en smaak! Je kunt ook heel makkelijk in de keuken of in de tuin een aantal wilde kruiden kweken en zo eenvoudig gebruiken in de keuken.

Het begint allemaal met een beetje kennis opdoen over wilde groenten, bloemen, kruiden en wildplukken. De helende en voedende kracht van deze superfoods van eigen bodem leren kennen en hoe je ze kunt gebruiken!

Speciaal voor de horeca heb ik een workshop ontwikkeld die er op gericht is om makkelijk te leren herkennen en gebruiken want ja in de horeca heb je nooit veel tijd voor dit soort dingen en dan moet je het zo eenvoudig mogelijk maken. Want de toepassingen zijn enorm en het levert behalve dat het ontzettend leuk is om te doen ook een geweldig resultaat op!

De workshop duurt 2,5 uur en kan op jou locatie (vanaf 8 t/m 20 personen)  worden gegeven.

Informeer naar de mogelijkheden voor jou bedrijf! Stuur mij een mail op info@casanatura.nl