20160721_200559

Kruidencursus “Liefs uit de natuur” 2017 maand (deel: APRIL)

€25.00

Kruiden en natuur e-cursus

Categorie: Tags: ,

Productbeschrijving

Online cursus: Deze kruidencursus is een online “e-learning” cursus wat betekend dat je de cursus delen elke  maand met teksten in PDF krijg toegestuurd per mail, deze kun je printen en in een speciale map bewaren zodat je een mooi werk krijgt. Er zitten ook opdrachten bij, deze stuur je per mail weer in. Ook vragen stuur je via de mail of in de FB groep. Maar tevens staan de lessen online in een omgeving waar je kunt inloggen op deze website. Je kunt hier dus elk gewenst moment van de dag naar toe om te lezen en te leren. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waarin de cursus wordt besproken en waar je vragen kunt stellen. Hier kan je ook met andere cursisten tips en tricks uitwisselen.

Elke maand krijg je nieuwe informatie over wat er nu in de natuur is. Er is altijd een: ‘’kruid van de maand’ waar we dieper op in gaan. Alle informatie die er is over deze plant wordt verzameld en we gaan ook op zoek naar het kruid. Ruiken, proeven, thee of kompressen van maken. Kruidenolie of laten drogen, dit kruid zal je niet meer vergeten!

Workshop/ wandeling: Daarnaast is er elke maand (10 x per jaar) een bijeenkomst om of te gaan wandelen in verschillende gebieden, dat zal voornamelijk in Noord-Holland zijn. Of we gaan maken. Kruidenolie of zeep en tandpasta, body-massageolie en kruidenkussentjes. Calendula en antirimpel-zalf. Wasmiddel en wc reiniger. Smudge kruiden plukken we zelf en maken er smudge bundels van. In de zomer maken we een kruidenwis die we zelf gaan inzegenen! We gaan een keer “koken met kleur” en ook maken we een keer CBD olie.

Kosten: Je kunt je opgeven voor de hele cursus, 12 maanden per jaar. Bijdrage per maand is: €25,00. Betaal via deze bestelling je eerste maand. Voor de volgende maand krijg je een factuur toegestuurd. 

je kunt opzeggen wanneer je wilt, doe dat wel voor de nieuwe maand.

Kosten: €25,00. p. maand.

Betaal je meteen voor het hele jaar dan krijg je korting van 50 euro! Je betaalt dan maar 250,00 euro per jaar i.p.v. 300,00. klik dan hier>>

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Kruidencursus “Liefs uit de natuur” 2017 maand (deel: APRIL)”